Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

0
23

Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Eğitim-Öğretimin başlamasından sonraki üçüncü haftaya ekle/sil haftası denir. Öğrenci ekle/sil haftasında danışmanının onayı ile yeni dersler alabilir, tekrarlamak ve almak zorunda olduğu dersler hariç, diğer dersleri bırakabilir. Ekle/sil haftasından sonra hiçbir şekilde ders değişikliği yapılamaz. 3) Üçüncü taraf bir kullanım standardını ihlal etmenizden dolayı bir zarara maruz kalırsa yasal sorumluluğu tek başınıza üstlenir, Arzum’un bundan zarar görmesini engeller ve Arzum’un bundan kaynaklanan zararlarını veya ek giderlerini tazmin edersiniz. Satın alma işleminiz bizim değil, üçüncü taraf bir satıcı aracılığıyla yapıldıysa cayma seçenekleriniz hakkında bilgi almak için doğrudan söz konusu üçüncü tarafla iletişime geçmenizi öneririz. (3) 8 inci maddede sayılan nitelikleri taşımadıkları anlaşılan adayların ilişikleri, POMEM Müdürünün teklifi ve Başkanın onayıyla kesilir.

  • ADSL İLK YARDIM videoları ile desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda yaşadığınız sorunu ekran görüntüleri, animasyonlar ve sesli anlatım eşliğinde nasıl çözeceğinizi adım adım izleyerek sorununuzu kendiniz giderebilirsiniz.
  • Aktivasyon işlemini tamamlamak için gelen kodu bir sonraki ekrandaki aktivasyon kodu alanına giriniz.
  • Devir işlemi ücretli olup, internet hattı borç nedeniyle kapalı olan müşterilere ödeme gerçekleşinceye kadar devir işlemi yapılmaz.

İnternet aboneliğini isteğe bağlı olarak devretmek isteyen müşterinin, devralmak isteyen kişiyle birlikte Türk Telekom Ofis veya Türk Telekom Mağazaları’lerine başvurması gerekir. ADSL hizmetinin devri için internetin bağlı olduğu sabit telefon hattının da aboneliğini devir almak isteyen müşteriye devredilmesi gerekmektedir. Kampanyalı abonelerin devir işleminde kampanyaya özel bir koşul bulunmuyorsa devir sonrası taahhüt durumu korunur. Devir işlemi ücretli olup, internet hattı borç nedeniyle kapalı olan müşterilere ödeme gerçekleşinceye kadar devir işlemi yapılmaz. Hat dondurulduğunda, aylık internet erişim ücreti faturalandırılmaz. Bunun dışında yer alan taksitler veya kullanılan Katma Değerli Servis ücretleri Türk Telekom faturasında yer alır. Hat dondurma sürecindeki bir müşteri borçtan kısıtlamaya girerse borcunu ödedikten sonra hat açılmaz, hat dondurma devam eder. Hat Dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık internet erişim ücreti alınmayacaktır. İnternet erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit, kota aşım ücretleri, hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalanacaktır. Hat dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık internet erişim ücreti alınmaz. İnternet erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit,hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalandırılır.

Yalın İnternet aboneliğinde sabit telefon olmadığı için böyle bir zorunluluk yoktur. 2547 Sayılı Kanunu’nun 44 üncü maddesinde öngörülen eğitim-öğretim süreleri, iki yıllık ön lisans öğrencileri için dört, dört yıllık lisans öğrencileri için yedi yıldır. Öğrenciler normal eğitim-öğretim süresi beş yıl olan programları sekiz yılda, altı yıl olan programları ise dokuz yılda tamamlamak zorundadır. Yaz okulunun amacı alt yarıyıllardan başarılı olup, üst yarıyıldan ders almak isteyen, çeşitli nedenlerle bazı dersleri alamayan veya devamını sağlayamayan öğrenciler ile aldıkları derslerden başarısız olan öğrencilere yeni bir olanak sağlamaktır. Bir öğrenci önceki yarıyıllardan başarısız dersi olmaması ve genel not ortalamasının 2.50 ve üzerinde olması halinde bulunduğu yarıyılda 36 saati aşmayacak şekilde danışmanın önerisi ve Bölüm Başkanının onayı ile üst yarıyıldan ders alabilir. Hesabınızla ilgili herhangi bir güvenlik açığı oluşması durumunda (kullanıcı şifresinin ifşa edilmesi dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere) söz konusu durumu Arzum’a zamanında bildirmeniz gerekir ve Arzum ilgili önlemlerin alınmasında size yardımcı olur. Aksi takdirde hesabınızla ilgili tüm işlemler sizin sorumluluğunuzdadır. 3.5 Arzum ve tedarikçileri lisanslı yazılımları veya ilgili işlevleri zaman zaman değiştirebilir, yükseltebilir veya devredebilir ve lisanslı yazılım sistemine yeni işlevler veya hizmetler ekleyebilir. Yukarıda belirtilen yeni işlevlere veya hizmetlere yönelik ayrı bir sözleşmenin mevcut olmaması koşuluyla işbu Sözleşmeye tabi olan ilgili işlev ve hizmetleri kullanma hakkına sahipsiniz. 3.4 Lisanslı yazılımın sadece ticari olmayan amaçlarla kullanılabileceğini ve lisanslı yazılımın kurulması, uygulanması ve çalıştırılmasının yasak olduğunu kabul edersiniz. Bu tür bir ticari faaliyetin gerekli olması halinde Arzum’dan önceden yazılı izin ve onay alınır.

Güvenli İnternet Hizmeti’ni talep etmeyen abonelerin mevcut internet erişim hizmeti, herhangi bir değişiklik olmaksızın sunulmaya devam eder. Hat dondurma hakkını kullanmış olan müşteri bu servisimizi ilk hat dondurma tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra yeniden kullanmaya başlayabilir. Hat dondurma işlemini yapmış abonelerin taahhüt dolma zamanı, kullandığı hat dondurma süresi kadar ötelenir. Kullanılmayan süre ilk hat dondurma tarihinden itinaren 1 yıl içinde kullanılabilir. İnternet ve Alo paket birlikte dondurulduğunda, hat dondurma kalan gün sayısı hangi üründe küçük ise, o kadar gün hat dondurulabilir. KOTAIPTAL boşluk hizmet numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan servisin iptalini sağlayabilirsiniz. FUSIPTAL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan iptal başvurusunda bulunabilirsiniz. GUNCEL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz. Yeni bir fatura üst sınırı talebiniz, bir sonraki fatura dönemi itibariyle geçerli olacaktır. Türkiye’nin her yerinde internet aboneliğinin nakil işlemi yapılabilmektedir. Fakültemize dikey geçiş ile gelen öğrencilere Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı hazırlanır ve uygulanır.

Öğrenciler ders kaydını internet aracılığı ile yenileyebilirler. Öğrenciler kayıt yenileme işleminin tümünden sorumlu olup, kayıtlarını kendileri yenilemek zorundadırlar. Sabah Katkı Payını ödeyen öğrenciler öğleden sonra, öğleden sonra ödeyen öğrenciler ise ertesi gün sabah kayıtlarını internet aracılığı ile yapabilirler. Her eğitim-öğretim yılı başında yeni kaydolan öğrencilere Temel Bilgi Teknolojileri Dersi Muafiyet sınavı uygulanır. Enformatik bölümü tarafından eğitim-öğretimin başlamasından itibaren iki hafta içinde yapılan bu sınavlardan 70 başarı notu alan öğrenciler bu dersten muaf sayılır. Bu durumda olan öğrenciler, yeni okuyacakları derslere denk olan ve önceden okuyup başarılı oldukları derslerin kredisi kadar (ortak zorunlu ve seçmeli dersler hariç) üst yarıyıldan ders alabilirler. Blizzard’ın çevrim içi oyun hizmetlerine ve etkileşimli oyunlarına ve oyunlarını Battle.net paribahis güncel giriş hizmeti Platformu aracılığıyla kullanıma sunan diğer geliştiricilerin («Lisans Verenler») etkileşimli oyunlarına gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. (Blizzard’ın ve Lisans Verenlerin oyunları burada toplu olarak «Oyunlar» olarak anılacaktır). Bu Sözleşme, Platformu kurmanız ve kullanmanız için size lisans verilen hüküm ve koşulları belirler ve sizinle Blizzard arasındaki ilişkinin aşağıda belirtilen diğer yönlerini düzenler.

İki farklı kişi aynı bilgisayardan kendi Türk Telekom TekŞifre hesaplarına giriş yapabilir mi? Aynı bilgisayardan birden çok kullanıcı hesaplarını kullanabilir. Birden çok hesaba erişmek için her oturumun sonunda oturumunuzu kapatmak üzere «Çıkış» bağlantısını tıklayın. Daha sonra farklı bir Kullanıcı Adı ve Şifreyle üye girişi yapabilirsiniz. Size göndermeye çalıştığımız aktivasyon e-postası, e-postanızdaki bir spam veya toplu posta filtresine takılmış olabilir. E-postayı bu klasörlerde bulamıyorsanız, Türk Telekom-kullanici-hesabi@Türk Telekombilgilendirme.com.tr adresini adres defterinize veya filtrenizin izin verilenler listesine ekleyiniz. E-posta adresinizi yanlış girdiğinizi düşünüyorsanız eski TekŞifre Kullanıcı Adınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Eski TekŞifre Kullanıcı Adınızla giriş yapıp, ‘Üyelik Bilgilerim’ sayfasında doğru e-posta adresini girerek güncellemeyi yapabilirsiniz. E-postayı bu klasörlerde bulamıyorsanız, Türk Telekom-kullanici-hesabi@Türk Telekombilgilendirme.com.tr adresini adres defterinize veya filtrenizin izin verilenler listesine ekleyin. IPhone cihazınızdan App.Store’da yer alan Online İşlemler uygulamasını seçerek uygulamayı ücretsiz indirebilir ya da wap.Türk Telekom.com.tr adresinden wap uygulamasına erişebilirsiniz. ADSL hizmetinin başka bir daire veya işyerindeki kullanıcılar ile paylaşılması yasal değildir.